Update maatregelen Corona virus 15 maart 2020
15 maart 2020

Update maatregelen Corona virus 15 maart 2020

Update maatregelen rondom het Corona virus

Beste patiënten,

Bij onze tandartspraktijk is de gezondheid en veiligheid van patiënten en medewerkers de hoogste prioriteit. Bijna dagelijks maakt de Nederlandse regering extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland

Wij kunnen ons voorstellen dat dit bij u tot vragen en bezorgdheid leidt over bezoek aan onze praktijk.

 

Wij vertellen u graag over wat wij voor- en achter de schermen doen om te zorgen dat u onze praktijk kunt bezoeken. Wij zelf volgen de ontwikkelingen dagelijks en ondernemen zo nodig verdere acties. Als wij nieuwe mededelingen hebben, kunt u deze op onze website lezen.

 

Maatregelen in de tandartspraktijk

Hygiëne en infectiepreventie zijn in onze tandartspraktijk erg belangrijk, voor uw gezondheid en die van onze medewerkers. Deze gelden nu, net als altijd. Onze medewerkers zijn zich hier zeer bewust van en nemen extra maatregelen, zoals bijvoorbeeld het reinigen van deurklinken, geen handen geven bij begroeten en na ieder patiëntencontact handdesinfectie toepassen. Naast deze maatregelen worden er nog andere maatregelen genomen.

 

Wat betekent de nieuwe richtlijn voor u als patiënt:

  • Op dit moment blijft onze praktijk open voor behandeling. Patiënten die gezond zijn kunnen behandeld worden.
  • Als u zich als patiënt ziek voelt, als u moet hoesten of als u koorts heeft, blijf dan thuis. Kom niet naar de praktijk. Voor al onze medewerkers geldt dat wij ook thuisblijven als wij klachten hebben (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn) en koorts.
  • Patiënten en personeel geven elkaar geen hand als begroeting.
  • Waar mogelijk worden onze ruimtes extra geventileerd met schone buitenlucht. Het kan hierdoor wat kouder aanvoelen. Ons excuus voor dit ongemak.
  • Wij vragen u op gepaste afstand van elkaar plaats te nemen in de wachtkamer. Laat iedereen die niet voor de behandeling noodzakelijk is thuis.
  • Wij proberen u nog beter op de tijd van uw afspraak te behandelen om ophoping in de wachtkamer te voorkomen. Mocht er meer aan de hand zijn (pijnklacht, kapotte kies) dan waarvoor uw afspraak is ingepland, wilt u hiervoor dan in alle gevallen vooraf contact opnemen met de praktijk. Wilt u hierbij niet meer dan 5 minuten voor het tijdstip van uw afspraak aanwezig zijn.

Tot slot

Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze patiënten goede en veilige tandheelkundige zorg krijgen in onze praktijk. Op dit moment is het tandartsbezoek anders dan u gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. Ook tijdens deze extra maatregelen willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Met vriendelijke groeten,

Team Tandartspraktijk La Roi

 

Terug

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dat kan eenvoudig via ons online formulier. U geeft uw voorkeursdag/ dagdeel op en wij nemen contact met u op om een definitieve datum te plannen.

Afspraak maken