De praktijk

Tandartspraktijk La Roi is ontstaan vanuit de overname van Tandartspraktijk Calis, die eerder de praktijk van tandarts Kamphuis overnam en voortzette. De praktijk heeft hierdoor een lange geschiedenis met de wijk Assendorp. Tandarts La Roi werkte sinds 2014 in deeltijd als tandarts bij Tandartspraktijk Calis en heeft de praktijk op 20 augustus 2018 overgenomen.  

Bij Tandartspraktijk La Roi staat de gezondheid van uw mond centraal. Wij verlenen zorg gericht op de volledige mondgezondheid, waarbij ook aandacht is voor de algehele gezondheid van u als patiënt. De tandheelkundige zorg stemmen wij daarbij af op het individu, rekening houdend met klachten, wensen, leeftijd en andere omstandigheden die van invloed kunnen zijn op iemands mondgezondheid en algehele gezondheid.

Onze missie hierbij is:

Een gezonde en stabiele mondgezondheid voor iedere patiënt

Ons ervaren team staat dagelijks voor u klaar en wij werken met de nieuwste technieken. Hierbij zijn wij gericht op preventie; immers voorkomen is beter dan genezen. Wij zijn een praktijk waarbij er ook ruimte is voor de/het patiënt(je) die angst heeft voor de tandarts en hiervoor is doorverwezen vanuit Centrum Bijzondere Tandheelkunde Zwolle. Daarnaast willen wij een praktijk zijn waarbij u zich op uw gemak voelt. Onze kleinschaligheid kan daarbij helpen. U wordt zoveel als mogelijk geholpen door vaste gezichten. De kleinschaligheid doet zeker niet af aan de kwaliteit die wij bieden. Wij investeren onder andere in goede informatievoorziening zodat u op de hoogte bent van behandelopties en hierin goede afwegingen kunt maken.

Contact

Tandartspraktijk La Roi
Assendorperstraat 139
8012 DK Zwolle
038-42 18 087
info@tandartslaroi.nl

Contact opnemen

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dat kan eenvoudig via ons online formulier. U geeft uw voorkeursdag/ dagdeel op en wij nemen contact met u op om een definitieve datum te plannen.

Afspraak maken