Update 17 april 2020 maatregelen coronavirus en openingstijden
17 april 2020

Update 17 april 2020 maatregelen coronavirus en openingstijden

Update 17 april 2020

De afgelopen dagen is in diverse nieuwsberichten meermalen genoemd dat tandartspraktijken in Nederland vanaf 20 april aanstaande weer geopend zullen zijn voor reguliere behandelingen. Hoe graag wij weer verder willen gaan met reguliere behandelingen in onze praktijk, onze praktijk zal tot en met 21 april 2020 gesloten zijn voor reguliere behandelingen.
Wij zijn er klaar voor om gepast en verantwoord de reguliere zorg (grotendeels) te hervatten, maar beschouwen het als onze verantwoordelijkheid om gehoor te geven aan het uitdrukkelijke beroep dat minister van Rijn op ons doet om de berichtgeving van dinsdag 21 april aanstaande van de premier en het crisisteam af te wachten. Dit is ook het advies en verzoek van onze beroepsvereniging, het KNMT.

Als wij weer reguliere behandelingen kunnen plannen zullen er extra maatregelen in de praktijk en in de planning van afspraken worden getroffen. Hier zullen wij u over informeren als dat voor u relevant is.

Wat in ieder geval van belang is, is dat u de praktijk niet bezoekt als u, of een gezinslid/ huisgenoot, symptomen heeft van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen en/ of koorts (+38 graden).

Wij hebben ons voorbereid voor het weer hervatten van onze werkzaamheden, wij zijn er klaar voor om gepast en verantwoord de reguliere behandelingen te hervatten en zien er naar uit om ook weer reguliere zorg te kunnen bieden.

Wij wensen u en uw naasten gezondheid toe en hopen u gauw in goede gezondheid weer te ontmoeten in onze praktijk.

Team Tandartspraktijk La Roi

Terug

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dat kan eenvoudig via ons online formulier. U geeft uw voorkeursdag/ dagdeel op en wij nemen contact met u op om een definitieve datum te plannen.

Afspraak maken