Maatregelen rondom het Corona virus
04 maart 2020

Maatregelen rondom het Corona virus

Beste patiënten,

U bent vermoedelijk via de media al op de hoogte rondom de laatste ontwikkelingen omtrent het Corona virus. Graag willen wij u informeren over de maatregelen die wij als praktijk hebben getroffen. 

In dit bericht willen wij u informeren over dat wat wij als praktijk doen om onze zorg op verantwoorde wijze te kunnen blijven leveren. In dit bericht staat informatie over wat wij van u verwachten met als doel uw en onze zorgveiligheid te waarborgen.

Wij zullen in de praktijk een aantal preventieve wijzigingen aanbrengen in onze algemene sterilisatie- en hygiëneprotocol en voorts zullen wij ook wijzigingen aanbrengen in onze omgang met u.

1.  Wij willen u verzoeken om de reeds bekende maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen, in acht te nemen:

  • Geen hand geven
  • Niezen en hoesten in elleboog of doekje
  • Handen regelmatig wassen/ reinigen

2.  Mocht u zelf ziekteverschijnselen hebben (hoest, ademhalingsproblemen en/of koorts boven de 38 graden), meldt u dit dan a.u.b. vooraf (24 uur van tevoren) aan ons, zodat wij onderling kunnen bepalen of de afspraak door kan gaan. 

3. Mocht u onderdeel uitmaken van een contactonderzoek van de GGZ, dan verzoeken wij u om uw eventuele afspraken voor de komende drie weken bij ons uit te stellen. 

Met de bovenstaande maatregelen willen wij onze zorg op een veilige manier voortzetten. We vertrouwen u voldoende geïnformeerd te hebben. 

Kijk voor meer informatie op https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/coronavirus-heb-je-een-afspraak-bij-de-tandarts/

Met vriendelijke groet,

Team tandartspraktijk La Roi

Terug

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dat kan eenvoudig via ons online formulier. U geeft uw voorkeursdag/ dagdeel op en wij nemen contact met u op om een definitieve datum te plannen.

Afspraak maken