28 januari 2020

informatie tijdelijk gewijzigde openingstijden ivm stoppen tandarts Calis

Via dit bericht informeren we u over de gevolgen van het vertrek van tandarts Calis voor de openingstijden van de praktijk. Tandarts Calis is gestopt met werken en heeft op 19 december 2019 zijn laatste werkdag gehad. Sindsdien zijn we op zoek naar een waarnemend tandarts die zich voor één of twee dagen per week aan onze praktijk wil verbinden. Tot op heden hebben we hiervoor geen geschikte kandidaat gevonden.

We zijn op zoek naar een tandarts die de intentie heeft zich gedurende langere tijd aan onze praktijk, en aan u als patiënt, te verbinden. We hebben besloten om tot komende zomer de tijd te nemen om een geschikte tandarts waarnemer te vinden. 

De openingstijden zijn hierdoor als volgt gewijzigd:

  • De maandagavondopeningstijden zullen van februari tot en met april 2020 vervallen. De praktijk zal gedurende deze periode gesloten zijn op de maandagavond (17:00 - 21:00 uur)
  • De overige dagen blijven we geopend zoals u van ons gewend bent (maandag tot en met vrijdag van 8:00 – 17:00 uur, om de week op zaterdagochtend 8:30 – 12:30 uur)
  • Per 11 mei zal de praktijk (om de week) weer op de maandagavonden geopend zijn.
  • Vanaf 4 februari zal tandarts La Roi ook op de donderdag aanwezig zijn om een leerling tandarts, Loes Gankema te begeleiden gedurende haar laatste stage die zij deels bij ons in de praktijk loopt. Er zal dus op donderdag ook behandeld worden door Loes Gankema (wij stellen haar hieronder aan u voor) onder supervisie van tandarts La Roi.

We verwachten dat de praktijk per 1 september 2020 weer volledig is geopend volgens de gebruikelijke openingstijden.


Start leerling tandheelkunde (03-02-2020 tot en met 25-06-2020)

Vanaf 4 februari 2020 start Loes Gankema, als leerling tandarts bij ons voor haar laatste coschappen. Loes is een tandarts in opleiding. Zij zit in haar laatste leerjaar en sluit na deze periode (komend zomer) haar studie af en is vanaf dat moment tandarts. Loes studeert aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze heeft binnen haar opleiding alle tandheelkundige behandelingen gedaan en afgetoetst. Loes is opgegroeid in de regio Zwolle en ziet ernaar uit u als patiënt te mogen ontmoeten.

 

Vakantie

Van maandag 25 mei tot en met vrijdag 29 mei (week 22) is de praktijk gesloten i.v.m. vakantie.

Van maandag 27 juli tot en met vrijdag 7 augustus (week 31 en 32) is de praktijk gesloten i.v.m. zomervakantie. U kunt buiten openingstijden van onze praktijk voor spoedklachten bellen met 0900-1515 voor de dienstdoende tandarts.

Voor meer informatie rondom openingstijden en mededelingen verwijs ik u graag naar onze website www.tandartslaroi.nl U kunt ons op de dagen dat we geopend zijn, bereiken via telefoonnummer 038-4218087. U kunt te allen tijde een e-mail sturen naar info@tandartslaroi.nl of via het contactformulier op de website. 

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Terug

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dat kan eenvoudig via ons online formulier. U geeft uw voorkeursdag/ dagdeel op en wij nemen contact met u op om een definitieve datum te plannen.

Afspraak maken